Berlin

Berlin

52820037.jpg
52830031.jpg

Det er over tre år sidan eg budde ein januar i Berlin, men noko arkivmateriale fortener å bli tatt vare på. Slik høyres det altså ut i januar 2016 då eg blogga.

No flyttar eg altså, til Berlin, for ein liten månad! Med meg har eg berre eitt kamera og alle filmrullane eg fekk plass til, ei lita tysk ordbok, ei lita notatbok det står «schön» på som eg har skrive masse adresser i. Eg har ikkje wifi i den pittevesle leiligheita eg skal bu i, men eg håpar å få framkalla og lagt ut litt bilete undervegs fordeom. Snakkast i Berlin!

Berlin er kaldt og fint, masse jobb, masse gøy. Har endeleg rota meg til å framkalle filmrullane frå dei to første vekene. Har for det meste tatt bilder av Berlingater, bakgården eg bur i og frosne vasskanalar. Tida flyr, skulle ønske fem veker var mykje lengre.

Snøen forsvann over natta, det kjenns som vår og me drikk øl på veg mellom trykkeri og studio.

Ein siste rest av februar-Berlin, minusgrader, lange dagar og endå lengre netter. Lengtar litt ut, kanskje til Berlin, mest til Island. Det er snart på tide å bruke opp det flybillett-gåvekortet eg fekk i bursdagsgåve.

52830021.jpg
00390020.jpg
r001-002.jpg
Ein ny start

Ein ny start