Ein heilt spesiell nostalgi

Dette er på ingen måte eit forsøk på å relansere ein blogg som aldri tok av. Men det er noko med hausten, kanskje spesielt dei grå dagane, som får meg til å mimre tilbake til ei tid der alle hadde “sitt vesle hjørne av internett” og søndag formiddag var dedikert til å scrolle gjennom desse små hjørnene, børste litt støv og legge igjen ein kommentar. Det ligger ein pitteliten del av ungdomstida mi her. Noko har gått tapt undervegs; det som ikkje kunne flyttast frå blogspot (kven hugsar denne plattformen?) til WordPress i 2013 då tenkjepauser (2009 – 2013) vart bergteken (2013 – 2019), og innlegg som vart sletta den våren eg tok meg sjølv litt for høgtidleg. Heldigvis kunne resten flyttast utan større komplikasjonar til mitt eige domene i 2020.

Kvar vil eg? Eg vil berre tørke litt støv ein grå haustdag. Eg går lengta litt i møte, lengta etter små kollasjar med ønskelister og Alexa Chung i ballerinasko. Forresten kjøpte eg nettopp eit par med Miu Miu ballerinasko i lilla fløyel og rutete knytebånd på eBay. Dei toppa ønskelista i 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *