Grey

Untitled
Untitled
Untitled

 

For godt over ein månad sidan farga eg håret mitt grått. Eg har aldri farga håret før, så det tok litt tid å finne den rette komboen av lilla sjampo og stålgrå toning og frisørbesøk. Det er ikkje den lettaste fargen å få til, men eg tykkjer det vart så verd det til slutt. Annleis men nøytralt.

 

 

Join the Conversation

9 Comments

  1. Du kler det så utrolig godt! Grått hår er skikkelig stilig! Denne fargen har visst fått et skikkelig oppsving hos frisørene nå, og det synes jeg er flott – grått hår er jo i utgangspunktet et tegn på aldring, og det er så godt at også unge kan omfavne grått hår. (Leste en sånn derre trendrapport om nettopp dette her om dagen, hihi.) Jeg synes dessuten at naturlig gråning er veldig fint, fordi jeg mener at det gir en person en slags verdensvant og sofistikert karakter, hihi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *