Norræna húsið

_MG_4531
_MG_4528
_MG_4533
_MG_4532
_MG_4536

 

Dette er bilde av eit av mine favorittbygg i Reykjavik: Norræna húsið, teikna av Alvar Aalto på sekstitalet. Hit pleide eg å ende opp på søndagsturar med kamera over skuldra. Min siste dag i byen gjekk eg også hit for å forevige synet i vinterlys.

 

Etter julefeiring heime i Sogn reiste me i går til hytta på austlandet. Her er det internett sånn når det passar seg, straum på solcellepanel, kvite busker og varme peisar. Akkurat det ein treng etter fleire dagar på reis med flyttelass. Om internett tillét dukkar det opp litt Island-bilder i romjula, i januar skal eg i alle fall få framkalla dei analoge – det gler eg meg til!

 

 

Join the Conversation

3 Comments

  1. kjære johanne. kunne du gitt noen tips til hva man bør oppleve i reykjavik sammen med kjæresten på en weekend tur?
    elsker bloggen din, er forferdelig dårlig til å kommentere – men jeg følger med. håper du hadde en fin juleferie!

  2. haha, ser nå at du har kommet meg i forkjøpet! det innlegget har gått meg hus forbi. HURRA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *