Sunday

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

 

Søndagar er til for kafé og ikkje så mykje anna, og denne søndagen var akkurat sånn. Me åt frukost og drakk kaffi lenge. Gjennoppdaga Harpa ved havna. Tok bilete i vinterlyset så lenge det vara, for no er det ikkje så mange timar med dagslys att her oppe. Har gløymd vekk kvardagsfotograferinga litt dei siste månadane, det var godt å ha kameraet med over skuldera igjen. Lova meg sjølv å passe på å dokumentere Reykjavik litt betre, både for den planlagde guiden og mi eiga skuld.

 

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. Gratulere til den heldige:)Jeg har ogse5 en Gi vekk om du vil ve6re med:)Ha en fin helg:)Jeg komemr forresteb tilbake e5 blir med i morgen,blir ikke kvitt meg se5 lett:)klem Linda:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *