Grab a coffee in Reykjavik

Untitled

 

Reykjavik roasters
Den beste kaffien i Reykjavik. Kanskje til og med den beste kaffien på Island, det flaumar jo ikkje over med kaffistader utanfor hovedstaden. Dei brenn kaffien sjølv i lokalet, så tre dagar i veka kan ein oppleve eit herleg kaffiluktande lokale og rislande kaffibønner. Store vindauger og fantastisk lokale, men har ein tendens til å bli fullt fort.

Kárastígur 1

 

Babalú
To etasjar med plenty av rare krokar å gjøyme seg vekk i. Dei legg mykje arbeid og krefter ned i å få denne plassen til å kjennes som ein heim, og dei gjer ein bra jobb. Dette er den perfekte staden å slå seg ned for ein pratsom ettermiddag eller ta med seg datamaskina for å jobbe, sjølv om kaffien i seg sjølv ikkje er mykje å skryte av.

Skólavörðustígur 22

 

Eymundsson
Dette er ein bokhandel, som har gjort den genistreken å slå seg saman med Te & Kaffi, den største kaffikjeda på Island. Dei er å finne tre stader i byen, og alle har det same konseptet. Ein får ta med seg kva ein vil frå magasinhylla og nokre utvalde bokhyller inn i kafeen, så det heile fungerer som eit slags bibliotek/kafé/bokhandel. Perfekt for søndagar! Dei har super te og den nest beste kaffien.

Austurstræti 18, Skólavörðustígur 11, Laugavegur 77

 

 

Join the Conversation

4 Comments

  1. Den som kan slentre seg ein runde der i byen til helga er heldig! Får lyst til å ta fyrste fly og vera med.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *