Stader besøkt på Island til no:

 

 

Eg har nesten kryssa av heile lista eg hadde i bakhovudet når eg kom hit, pluss ein del ekstra eg har fått tilfeldig på kjøpet. Planen er å komme meg på ein buss til Akureyri om ikkje så alt for lenge og få sett litt innland og nordlege landskap. Men om tida ikkje strekk til får eg heller utsetje planen til sommaren. Det er berre ein månad igjen no (!) og innleveringane står i kø, men eg skal få dei unna og nyte den siste tida 100%.

 

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Å så mange steder du har vært! Du får ta en rundtur rundt hele øya langs den ene orange veien jeg ser til sommeren! Håper virkelig på å se flere bilder av turer på Island på den bloggen her! Lykke til med innleveringer 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *