Lights

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

 

Reykjavik har ein mørketid-tradisjon. Lysande trær. I kvar gate finn ein minst eitt lyssett tre som speiglar seg i parkerte bilar og mørke vindauger. Ein roleg fredagskveld kan ein gå heilt uforstyrra og berre nyte synet og stillheita. Reykjavik er den stillaste byen eg veit. Og eg blir berre meir og meir forelska.

 

 

Join the Conversation

11 Comments

  1. Så koselige bilder, åh, gleda meg til juul! Savne deg og Reykjavik, kanskje eg plutselig dukke opp ein dag, mihi 😉

  2. svar: tusen takk for den fine tilbakemeldingen. ble veldig glad og inspirert av kommentaren din.
    For en nydelig tradisjon. Jeg blir bare mer og mer nygjerrig, og har bare mer og mer lyst til å dra til Island på grunn av innleggene dine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *