Haust

Untitled

 

 

Haust er det aller aller beste eg veit. Eg elskar å rulle meg inn i skjerf og kåper og store fluffy strikkegensarar. Elskar tjukke strømper og dobbel strømpebukse under skjørta. Elskar å gjøyme meg på kafé i timesvis med gratis påfyll kaffi og planleggingsbok i veska. Endå ein grunn til at eg har komen til rett plass. Her er det haust over halve året!

 

 

Join the Conversation

8 Comments

  1. Jaa, samme her. Drømmer om å bo på Island over lengre tid, har vært der to ganger, lengter alltid tilbake. Det er noe med stemningen eller lufta eller jeg vet ikke, men det føles så riktig å være der. Nyt dagene! 🙂

  2. Åh <3

    Fer til Spania i oktober og skal vere der heile månaden, og eg kjem verkeleg til å sakne den norske hausten. Særleg no når han er på sitt finaste.

    Kanskje eg får fare til Island eit år for å vege opp for den tapte hausten?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *