Thoughts on time

Untitled

 

Det kjennes så rart når ein månad forsvinn like fort som ei veke, dagane smeltar saman og når eg ser meg over skuldra innser eg plutseleg kor vanvittig mykje eg har gjort sidan sist eg tok meg tid til å stoppe opp. Det kjennes litt bra og. Når eg ser alt eg har fått til og alt som tok litt lengre tid enn eg trudde og alt som gjekk mykje lettare enn eg hadde rekna med. Blogg høyrer nesten ei annan tid til. Men eg tar den med, den blir med til Island, og den blir med gjennom sommar og jobbing og flytting og planlegging. Det er fint å ha sin vesle internettstad å ta seg tid til.

 

Join the Conversation

7 Comments

  1. Det er alltid fint å ha noe å komme tilbake til, skrive litt, dele litt. Blir så gøy å se hvordan Island blir. Selv om det blir lange pauser med blogging, så blir det bra.

  2. Tiden går alt for fort noen ganger! Men akkurat nå er jeg glad for at den går fort. Det kribler i magen av sommerfølelse (: Det blir så hyggelig å følge med deg, gjennom alt du har foran deg nå – og se bilder av alle de nye endringene. Island blir spennende, og uansett hvor sjeldent du blogger vil jeg alltid lese når det dukker opp noe (:

  3. Eg e så enig. Det e heilt utrolig kor fort tiå flyr. Men det e no fint ved det og. Eg e så utrolig glad på dine vegne at du ska te Island. Og eg tror at du komme te å få oppleva så mye fint der <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *