Join the Conversation

13 Comments

  1. Hausten! Tid for å ta fram alle dei fine vottane mine. Elskar strikkavottar og sykkelturar i klare haustmorgonar. Og stearinlys på alle bord.

  2. Deler ikke helt engasjementet for høsten, har denne store frykten for mørketid tror jeg, er så lett å havne inn i vinterdepresjoner, og høsten er tegnet på at det er på vei.

  3. Åh, høsten er absolutt favorittårstiden min også! Jeg tåler dårlig varme (med mindre jeg kan bade hele dagen), så når høsten kommer med den klare, kjølige luften og jeg kan dra frem høstjakkene mine og skjerf, blir jeg alltid varm om hjertet. Også har jeg bursdag på høsten. Det hjelper litt det også 🙂

  4. Samme her, hausten er favoritt! Men her nede er det desverre kun kasserollever enda, hausten veit liksom ikkje korleis han skal gjere det her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *