Litt meir Phono

Handlenett
Handlenett
Handlenett
Handlenett
Handlenett

Å vere festivalgrafikar er som ein draum. Eg får gjere alt eg kunne ønska meg på ein gong. Sjølv om handlenettet eigentleg er gamalt nytt fekk eg mitt eige først i dag, og det kjennes så utrulig bra å endeleg sjå det på andre måtar enn bilde på instagram. No skal eg gå rundt med mitt eige design og reklamere. For både meg og Phonofestivalen (som nærmar seg med stormsteg!)

Join the Conversation

10 Comments

  1. Så kule de ble! Helt siden du fortalte om designet og festivalen har jeg lest om den og hørt på artistene, og nå skal jeg være med som frivillig fotograf!! Det blir veldig spennende og jeg gleder meg 🙂

  2. Hver gang du viser frem sånne fine ting du har laget, så merker jeg at jeg skulle ønske jeg fulgte bedre med og jobba litt bedre i grafisktimene på videregående, heheh 🙂

  3. Så nydeleg i blåtonar, og så flink du er!

    PS: Trur eg såg deg på bybana førre veke, men var ikkje heilt sikker på om det var deg, og så ville eg ikkje stirre, og så vart eg litt klein. Om det var deg, og om eg ser deg igjen, så skal eg smile! Du er så fin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *