Join the Conversation

15 Comments

  1. Du ane ikje kor misunnelige eg e på at du har besøkt Italia. Og bildene dine vise bare kor magisk det ser ut. Og kor fint du har hatt det. Ubeskrivelig vakkert <3

    / Tusen trillioner takk kjære Johanne <3<3<3

  2. / Hehe, her e det trommisen som må hjelpa te, eg e kje så flinke på web eg hellår 😉 Åsså e det kje no fancy som skjer egentlig, bare større bilder. Eg går fra 600 te 800 pixler på bildene mine. Men det e visst mye jobb sjøl om det hørres enkelt ut. Må redesigna heila siå visst. Haha, mye ein ikje tenke på, som ligge bak lissom 😉 Ka ska du fiksa på da? Eller ka vil du Luca ska fiksa, hehe 😉

    1. Haha, det er godt å høyre at eg ikkje er den einaste som trenger assistanse! Større bilder er jo veldig bra, gjekk jo frå 600 til 800 når eg skifta til creativo, det gjer seg godt – spesielt når man har ein blogg som handlar mykje om bilder 🙂 Eg skal få meg ein header og byte ut fontar, så det er ikkje dei største endringane her heller 🙂 Men eg gler meg!

  3. Nydelege bilde!
    Får så lyst tilbake. Det verker i magen. Ei veke i Villa Faraldi er balsam for kropp og sjel. Eit pusterom, bokstaveleg og i overført betydning. Mindfulness og Villa Faraldi kler kvarandre. Det blir ein kraftfull miks. Verkeleg noko å gje seg sjølv i gåve.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *