Cervo

Knappe tjue minuttar frå Villa Faraldi ligg Cervo, middelalderbyen ved havet. Nesten like fredeleg som landsbyen i fjella, og ganske sikkert like vakker. Eg skal skrive mykje meir om Italiaturen, men førebels lar eg berre bildene tale for seg sjølv. Snart er dei analoge rullane ferdig framkalla også, så det er ikkje usannsynleg at det blir mykje Italia her inne i løpet av sommaren. Men aller først skal eg i bryllaup her heime i Noreg, allereie i morgon!

Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo
Cervo

Join the Conversation

11 Comments

  1. For ein herleg plass! Me burde flytte dit, har tross alt budd i Vegetaria2 eit halvt år.

  2. Å herregud så vakkert. Er det rart jeg har dagdrømt om å reise til Italia i nesten 5 år nå?? NEI. Gleder meg ubeskrivelig mye til alle bildene som kommer fra Italiaturen(:

  3. Jeg vil bare minne deg på sommergreiatingen som du så gjerne ville joine, i fall du har glemt den og sånt! Har sett sååå fram til bidraget ditt, hihiihih, klem fra nord!

  4. Ok, nå drømte jeg meg bare bittelitt bort……sukk <3

    svar/
    Hihi, synes det er så morsomt at vi var i Italia omkring akkurat samtidig 😀 Det er så eventyrlig der. Kjole og sandaler og gelato hver dag, ah.

    Så koselig at du vil følge med! Gleder meg til å skrive om bøker framover, det fins jo egentlig ikke noe bedre. Ps, har du goodreads? 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *