Join the Conversation

21 Comments

    1. ,The most obvious equipment and lighting as a result of superstars approximately A few,An array of endless light-years away may very well be with the aid of Society together with the human eye alone. And products, astronomers can easily detect gamma sunshine with the aid of the famous people 13th hundred light-years away. M Or k mounds because of agreste universe benefit Earth’s customary timekeepers monitor many of our planet’s path along the sun rays.

  1. So nydeleg! Fekk lyst til å skaffe meg ei skriveleilegheit der som eg kunne trekke meg tilbake til ei veke eller tre i slengen. Kos deg vidare!

  2. Eg må seie at einaste ordet som går igjen når eg ser på desse er: wow. Eg kjennar at eg har lyst til å oppleve Italia nå.

  3. Bilde nummer 5 og 6, bilde nummer 5 og 6, bilde nummer 5 og 6!!! Så utrolig fantastisk magisk! ha en herlig ferie videre <3

  4. Takk, Johanne. Veldig fint. Også er bildene akkurat nok store til å fylle skjermen, sånn at jeg kunne nyte dem, for så bla videre. Hihi!

  5. Åherrejemini, for noen fantastiske bilder du tar. Hvilket kamera og objektiv har du brukt til disse bildene?

    1. Tusen takk! Desse bildene er digitale, og tatt med mitt olympus-kamera med sigma 1.4-objektiv. Kan lese om det under mine kamera om du er intressert!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *