Ting eg har lyst til å fortelje om

Untitled

I helga var Ingeborg var på besøk, så me gjorde omtrent alt ein kan gjere i Bergen. Kafé og Fløien og Nordnesparken og endå meir Kafé og det var faktisk skikkeleg vår! Laurdagen dansa me på Østre og på Landmark og det kjendes som heile helga var full av menneske fordi eg har møtt så mange og funne på så mykje.

På fredag publiserte Phono si nye nettside (eg var med å lage småting til designet men ikkje sjølve sida) så plutseleg hadde eg litt meir å gjere ein torsdagskveld enn eg rekna med. Men det er så gøy at det gjer ingenting. Om nokon lurer litt på kva Phonofestivalen er så kan ein no klikke seg inn på phonofestivalen.no og sjå!

Laurdagsnatt hang plutseleg teaserplakaten min ute i byen, og det var kjemperart å sjå den fordi den var ikkje heilt som eg hadde tenkt, men så fann eg ut at den såg mykje mykje betre ut i ikkje-nattelys.

Og så har skikkeleg mange slengt ut kompliment om Phonodesignet i det siste. Ingenting gjer meg gladare no eigentleg.

Eg er kjempedårleg til å ta bilder for tida sjølv om det endeleg er mogeleg å ta bilder i vårlys som eg har gleda meg til så lenge. Eg er berre grafisk designar for tida og ingenting fotograf. Eg skal bli betre til å vere begge deler.

Join the Conversation

10 Comments

  1. Så kult at plakatene er begynt å prege bybildet 😀 Det må være gøy å se verket sitt sånn i gatene, da er det liksom enda mer “på ordentlig” eller hva jeg skal si, hehehh 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *