Post

Når eg kom heim til Aurland låg det masse post og venta på meg, eg elskar jo gøy post!

Endeleg har eg fått meg ein stor sekk. Som kreativ student skal ein ha med seg både det eine og det andre til og frå skulen heile tida, har lenge tenkt på å skaffe meg ein større, men fann ikkje den riktige storleiken og formen nokon stad. Før for ikkje lenge sidan! Common Sense Valter Backpack, frå Sverige.

Untitled
Untitled

Frå andre sida av verda (les: Australia) kom det søtaste brevet eg har lest på lenge saman med Yen magazine, skulle ønske me hadde magasin som dette i Noreg!

Untitled
Untitled
Untitled

Og frå andre sida av havet kom ei bok som før tilhøyrde Ypsilanti District Library, men som no er berre min. Full av heilt utrulige broderi, eg får lyst til å prøve nokon sjølv, men eg veit jo at eg eigentleg ikkje har tolmodigheit.

Untitled
Untitled

Join the Conversation

21 Comments

 1. Den sekken var superfin!

  Svar: Ja, sant! Jeg var mye flinkere til å bruke meg selv som modell før, føler egentlig jeg var mer kreativ også før, savner det.

 2. Alltid kjekt med post:) Må si den sekken var kjempe stilig! Hvor kjøpte du den?
  SV;Det var en spennende konferanse:) mye interessant som ble forelest om:)

 3. svar/

  Hey! Ja, ikke sant… det ER jo det. Og så er det nesten umulig å “gå lei” av historien, for hver novelle er jo som regel på kun et par sider 😉 Veldig intense, med andre ord. Man får muligheten til å bli kjent med så mange forskjellige mennesker og steder…. Har faktisk lest en eneste novellesamling i hele mitt liv – Tapt og funnet, den jeg anmeldte – men har veldig lyst til å lese flere! Har hørt at Huset til fru Berg er veldig bra…. 😉

  Håper du får en fin lørdagskveld videre <3
  Ingvild

 4. Slik sekk vil eg også ha. Når det gjeld broderi må me kanskje setja Mommo på saken. Der er det meir enn nok tålmod å ta av. Ho må få sjå boka.

 5. So masse fint! Eg òg skulle ynskje eg hadde tolmod til å lage noko so arbeidskrevjande. Men, eg øver meg, no held eg på å strikke gensar til bror min (eg trur det hjelp på uthaldenheita at der er nokon som ventar på at du skal bli ferdig).

 6. post e fint. eg elske post. sjøl fikk eg ein wreck this journal i posten. og apropos post. fikk du postkortet fra meg forresten? har kje hørt så mye fra deg så blei litt usikker nå, hehe 😉

  og for ein fin sekk!!!!!

 7. når du seie det så meine eg å huska det du skreiv te meg nå. så sorry, då har bare eg vore glømsken. ikje meiningå, haha. og takktakk. ska bli godt å komma seg vekk fra Oslostress (og noen folk) 🙂

 8. Post <3
  Det er så digg når det ligger noe og venter!
  Inspirerende magasiner er så supert, og jeg liker sekker som er både pene og praktiske!

 9. Fiin sekk!
  Bor du i Bergen? I så fall hvor? og studerer du?
  Flytter som student dit neste år, så hadde vært greit med noen tips ang. kollektiv evt.

 10. Jeg husker fra da jeg var barn og jeg hadde brevvenner. Jeg savner det sånn! Å få finfin post er kanskje noe av det koseligste, for når det bare er regninger og voksentull, så hadde det vært så fint å hatt noe å glede seg til der også!

  /Oi. Det er det første jeg tenkte når jeg leste kommentaren din. Tusen, tusen takk! Slike kommentarer betyr så mye og jeg ble utrolig glad. Så, takk <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *