Days

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Eg er ikkje ein sånn bloggar som har kameraet med og dokumenterer kvardagshendingar. Som tar vakre, kvite, reine bilder av frukost i senga og runde kaffikoppar på kafé. Eg ynskjer å vere det i små glimt, men så er eg berre Johanne med kornete analoge bilder med støvprikkar og gater fanga dei dagane eg har fri og går på tur. Det kjem ikkje til å endre seg, for det er det som er meg. Men framover kjem eg også til å skrive mykje meir om grafiske ting eg gjer, og meir glimt inn i garderoben min. Eg sette meg dette målet u haust, men det har vore vanskeleg å bytte bloggspor når konseptet mitt før ikkje gjorde plass til dette. No skjer det.

Join the Conversation

17 Comments

  1. du e fantastisk okke som. eg syns det bare e fint at du ikje e som alle andre. du e et friskt pust. og dine bilder, analoge eller digitale e lubeskrivelig vakre <3

  2. Det er jo de fantastiske analoge bildene dine som er en av grunnene til at du skiller deg ut, og grunnen til at jeg elsker bloggen din!

  3. og du er himla fin og flink og bra akkurat slik du er johanne. ingen sier at du trenger å være frokostfotograf i senga klokka ti om morgenen eller hun som poserer med blåe hender ute i snøen for å vise frem dagens antrekk. du duger akkurat slik du er johanne og jeg er himla glad for at du er den du er, du er så inspirerende.

  4. Hihi, jeg har ikke noe imot kornete bilder av pene gater, akkurat! Bloggen din er så fin, og den føles personlig og ektefølt, og det er bra!

  5. No må det bli vår!! Bergen og vår er perfekt. Kjem i morgo og hadde håpa på å snuse inn byvårluft. Her snør det! Det er ikkje rett. No må småskoa fram. Nydelege bilde. Og no fekk eg lyst på sykkel med korg.

  6. jeg syne dine bilder er bra slik de er jeg. men jeg er enig i det du sier, skulle gjerne hatt med kameraet mitt rundt mer enn jeg gjør. Nå bruker jeg det nesten bare når det skjer noe spesielt, og jeg synes det er synd. (fint å ha deg tilbake i bloggverden, selv om jeg for tiden har glidd litt ut)

  7. Jeg liker bildene dine veldig godt! Er så fint å se at ikke alle bruker speilrefleks til alle tider! Men jeg lurer på en ting; hvor(/hvordan) fremkaller du bildene dine? Jeg har prøvd et engangskamera, og sendte det til fremkalling for litt over en uke siden. Men det blir litt dyrt å fremkalle mange engangskameraer om jeg skal vil fange mange øyeblikk!

    1. Eg brukar speilrefeks på nesten alle bildene mine då 🙂 Berre analog speilrefleks. Svartkvittbilder framkallar eg sjølv i mørkerommet mitt, fargefilm plar eg levere inn til Stasi i Bergen eller dei fotoknudsen-butikkane som framleis framkallar sjølv og ikkje sender til andre framkallingsstader. Eg har også negativ-scanner, så eg framkallar berre filmen og ikkje bilda, som gjer det litt billegare. Analog foto er ingen økonomisk hobby, men ein kan gjere den litt meir økonomisk med det riktige utstyret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *