Kraków czarno-biały (b/w)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

I februar var eg og mamma og pappa i Krakow. Det er høgst sannsynleg den mest fotogene byen eg har vore i nokonsinne, eg tok bilder heile tida. Bildene eg viser er kun frå byen. Me gjorde veldig mykje, me var i saltgruvene og i Auschwitz og Birkenau, men eg føler ikkje at det er noko som passar å vise her, i alle fall ikkje sistnemnte. Eg kan seie at det var ei sterk oppleving og at eg er veldig glad for å ha vore der. Meir er eigentleg ikkje nødvendig.

Eg er i alle fall forelska i Krakow!

Join the Conversation

14 Comments

  1. Jeg elsker elsker krakow. Og det er sant det du sier. Du finner alltid noe å ta bilde av. Er en ekstremt vakker by med ekstremt god og billig mat. Var der i fjor sommer, og vurderer å dra tilbake i år og.

  2. Bilda vart utruleg flott som svart/kvitt foto. Passa stemninga og kulda som var i byen. Gode minner! Klem mamma

  3. Skjønner hvorfor du er forelsket i Krakow! Virker som en en flott og fin by utifra de flotte bildene du har knipset=)

    SV;Koselig å høre at du synes temae til bokutstillingen var stilig:) Morsomt å se hvilke språk eventyrene ble oversatt til=)

  4. Krakow er en utrolig vakker by ja. Jeg var der for mange mange maaaange år siden, men jeg husker fortsatt den fine følelsen. I likhet med deg var jeg i saltgruvene, og i konsentrasjonsleirene, hvor sistnevnte virkelig var en sterk opplevelse, som har satt spor som ikke kan viskes ut. Jeg drømmer om å dra til krakow igjen, å disse bildene minte meg på nettopp hvorfor. Åh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *